Lets Go Out

lets go out is onderdeel van Mieke Zegt. Daar waar Mieke zegt zich meer richt op het leven met een groot gezin, een bestaan in Duitsland, lifestyle en alles wat met moederschap en gezin te maken heeft, richt Lets go out zich op uitjes.

Plek voor eigen blog

Wij gaan er als gezin graag op uit. Omdat we zo vaak weg gaan en we daarover graag reviews schrijven hebben we er voor gekozen om deze reviews een eigen plekje te gaan geven. Dus een eigen blog!

Lets go out met kids

We vinden het geweldig om met onze kidneren de wereld te ontdekken. Kinderogen kijken heel anders tegen de wereld aan dan volwassenen. Kinderen leren van ons, maar wij leren ook zeker van onze kinderen. Bij ons thuis zijn onze 5 kinderen onze grootste ontdekkers en met deze ontdekkers gaan we graag op ontdekkingsreis. Of dit nou indoor of outdoor is, een zwembad of pretpark, een dagje weg of een vakantie, dat maakt voor ons geen verschil. Er op uit gaan met kinderen doet ons goed en leert ons inzien wat er allemaal te ontdekken is.

Diversiteit in uitjes

Aangezien onze kinderen qua leeftijd nog al verschillen zullen onze uitjes ook erg divers zijn. Onze kinderen zijn 2, 3, 7, 11 en 13. Onze oudste kids vinden peuter uitjes niet zo leuk meer, maar dit betekend niet dat we ze niet doen, dit doen we dan 1 op 1 met een van de kleintjes. En zo zijn er ook weer uitjes waarbij de ouderen centraal staan en dan laten we de kleintjes thuis. (nee niet alleen) . Laten we het zo zeggen, elk kind is anders en geniet ook weer van andere dingen. De 1 op 1 dagjes weg zijn dan ook super leuk.

Samen er op uit

we moeten steeds creatiever worden als we op zoek willen naar een uitje waarbij en de oudere kids en de kleine kids tot hun recht komen. Een dagje pretpark neemt met 5 kinderen veel tijd in beslag. Daar waar de een van de draaimolen houdt wil de andere in de achtbaan. We slaan eigenlijk geen attractie over, maar dit maakt een dagje weg natuurlijk ook super leuk en divers.

Dit geldt natuurlijk ook met vakanties, daar waar bollo de beer ons een paar jaar geleden nog allemaal kon vermaken is de oudste nu echt te oud hiervoor, toch slaan we onze geliefde Bollo niet over en vermaken we ons allemaal tijdens een midweekje Landal. Wil je weten hoe? dat lees je terug in onze blogs!

Inhoud van onze blogs

Onze blogs gaan over reizen, we kamperen graag met zijn allen en reizen behoorlijk wat km’s door europa voor een leuke vakantie. Daarnaast gaan onze blogs over dagjes uit, geven we tips hoe je een dagje weg volmaakt kan maken, bezoeken we pretparken, dierentuinen, zwembaden en nog veel meer andere indoor en outdoor activiteiten.

Vlogs

Naast het schrijven van een review, maken we zo nu en dan ook een video om een totaal plaatje van een uitje nog completer te maken. Je kan deze vinden op ons YouTube Kanaal.

%d bloggers liken dit: