Attractiepark Slagharen er op uit met kids Familie uitje familie vlog Gezins uitje kinderen lets go out pretpark The Mommy Diaries vlog

>Vlog< Slagharen is weer geopend!

30 mei opende Attractiepark Slagharen weer zijn deuren voor het grote publiek. Wij waren en bij en waren aangenaam verrast door de inzet van het park. Wat hebben zij zich goed ingezet om te kunnen voldoen aan de nieuwe regelgeving. Benieuwd hoe dit er uit ziet? Dat lees je HIER terug in een nieuwe blog met foto verslag. Ben je benieuwd naar een video impressie? Scroll dan naar onderen voor de VLOG


De medewerkers deden het echt prima, zette zich in voor de gast, waren heerlijk rustig en werkten klantvriendelijk.
Ga er maar staan op zo n eerste dag, want iets waar we minder tevreden over waren was het gedrag van de meeste gasten. Helaas hebben we moeten concluderen dat de gasten zich niet kunnen gedragen en nog al moeite hebben met het naleven van de regelgeving. Eenrichtingsverkeer werd genegeerd en de 1,5 meter afstand was bij de meeste gasten ver te zoeken. Respectloos naar de medemens en dus de gasten die wel hun best doen, maar nog meer respectloos naar het park zelf, want zij zorgen er voor dat jij als gast weer kan komen. We moeten het toch echt samen doen, wij hopen dan ook dat de gasten het goede voorbeeld en de inzet van de medewerkers zullen zien en ervaren dat je hier veel verder mee komt.

We hebben zeker weer genoten om er uit te zijn me de kinderen in een pretpark! Wat hebben onze kinderen een onbetaalde blik op hun koppie gehad tijdens hun dagje Slagharen. Wij Danken het park en hun medewerkers voor hun fantastische inzet, we zijn blij dat jullie weer geopend zijn!

Ben je benieuwd naar de maatregelen van Slagharen? Check dan onze uitgebreide blog die we schreven voor The Mommy Diaries.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: