dierentuin duitsland er op uit met kids familie Familie uitje familie vlog Gezins uitje kinderen lets go out The Mommy Diaries vlog

>Vlog< Tierpark Nordhorn in Corona Tijden

Tierpark Nordhorn is een geliefd dierenpark net over de grens bij het Overijsselse Denekamp. Het is een klein schattig dierenpark welke op een natuurlijke wijze is aangelegd. In een bosrijke omgeving kan je genieten van 2000 dieren in 100 verschillende diersoorten, prachtige wandel routes en mooie speeltuinen. Tierpark Nordhorn is een erg familie vriendelijk dierenpark welke een goede prijs kwaliteit verhouding aanbiedt, niet zo gek dat dit park geliefd is bij vele Nederlanders.

Blog met vlog

Wij bezochten het park vlak na de opening in coronatijden. Het Tierpark kon weer open doordat zij maatregelingen troffen met oog op veiligheid en hygiene. Hoe dit er uit ziet en of dit een ontspannen uitje is ? lees je HIER terug in een (foto &video) blog die we maakten voor The mommy Diaries.

Ben je benieuwd naar hoe het park er nu uit ziet? Check dan de Vlog hieronder!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: