december er op uit met kids familie feest Familie uitje Gezins uitje kerstvakantie pretpark vlog winter

Mees Zegt – Schaatsharen incl. Vlog! (winterslagharen)

Tijdens de winteropening van Slagharen kan je van alles beleven, omdat het tijdens deze dagen vele extras biedt. Tijdens de koude dagen biedt de winteropening heerlijke warmte waardoor je de kou snel vergeet en het leuke is, dat het park, in tegenstelling tot andere winteropeningen van pretparken, alle attracties gewoon open zijn! Trek je winterjas aan, zet je muts op en Let Go Out ! op naar Winterslagharen!

VLOG : Mees Zegt Schaatsharen

Mees neemt je in zijn eerste eigen vlog mee naar Winterslagharen, of zoals hij zelf zegt ” Schaatsharen”. Hij beleefd, te samen met een Cowboy James een avontuur die hij niet snel meer zou vergeten. Ook wij vergeten deze dag niet snel meer, want wij leerden dat papa ook een geheim heeft, wat? dat zie je terug in Mees zijn vlog!

Wat kan je allemaal beleven tijdens Winterslagharen?

Mees met zijn Tante uit Spanje tijdens winterslagharen 2019

We benoemden het al even, je kan tijdens winter slagharen genieten van alle attracties , want alles is gewoon geopend. Hoe leuk is dat? Persoonlijk vinden we de winteropstelling van slagharen wel een van de gezelligste bezoekjes aan slagharen. Hoewel de dagen kouder zijn, doet de prachtige aankleding van het park al snel warm aan. Daarnaast zijn er genoeg plekken waar je even kan opwarmen onder het genot van een warm drankje. Maar wat dacht je van opwarmen bij een van de kampvuren in het park?

Kerstshow

Geheel nieuw tijdens Winterslagharen 2019/2020 is de kerstshow. Deze vrolijke show neemt je mee in de in het koppie van de nog al chaotische kerst Elf. Dit zorgt natuurlijk voor hilarische momenten. De kerstelf wenst eigenlijk maar een ding voor de kerst en dat is sneeuw. Hij doet er alles aan om de kerstman blij te maken en pakt daarmee groots uit. Diverse circus artiesten laten kunstjes zien en de elf zelf zorgt voor een groot muziek feest. Een show met humor voor zowel de ouders als de kinderen, een interactie met het publiek mag, zoals we van Slagharen gewend zijn, niet ontbreken. Lukt het de elf om sneeuw te krijgen met kerst? Je kan het zien tijdens de kerstshow in het circus theater.

Schaatsbaan

In de Western Village (western theater achter bij de molen) kan je ook dit jaar weer genieten van de ijspret. De Village is omgetoverd tot een prachtige winterse locatie waarbij de ijsbaan centraal staat. Jong en oud kan hier schaatsen, want ook als je nog niet zo goed bent kan je het ijs op. De rendieren en pinguins helpen je een handje op weg en zo maakt het voor iedereen leuk om op het ijs te staan. Ben je nou helemaal niet zo van het schaatsen? ook dan is de Western Village tijdens winterslagharen een must see. De wartme, de magische lampjes en muziek zorgen voor een mooie sfeer waar je ook als niet schaatser van kan genieten. Er zijn voldoende zitplekken en natuurlijk kan je er een warme versnapering halen. Kortom, genieten zowel op als langs de ijsbaan.

Kampvuurtjes

In het park zijn meerdere kampvuurtjes te vinden waar je even kan opwarmen. Het is niet alleen lekker warm, maar zodra de avond is aangebroken geeft dit ook een geweldige sfeer.

Miracle of Lights

Als je Winterslagharen zegt, dan zeg je Miracle of Lights. Elke avond kan je genieten van een magische lampjes show welke begint met een prachtige parade die eindigt in een groot vuurwerk spektakel. De interactive slotshow van de Miracle of Lights gaat al wat jaartjes mee, maar blijft mooi om te zien. Een muziekspektakel met een verhaal, een lasershow en vuurwerk. Als je een bezoekje brengt aan Winterslagharen adviseren we je zeker om tot het eind te blijven want deze show is echt de moeite waard om even mee te pikken.

Lampjes, lampjes en nog meer lampjes

Wie houdt er niet van? decoreren tijdens de feestdagen? Nou in slagharen zijn ze vast en zeker een liefhebber van de kerst. Je vindt door het hele park heen een groot lampjes festijn. Zowel attracties, als de winkelstraat zijn verlicht. De mainstreet is daarbij wel een van onze favouriete plekken om door te lopen. Een straat vol verlichte kerstbomen. Daarnaast is het gehele park erg mooi aangekleed tijdens de winter opening, wij houden er van!

De kerstman

Tijdens de kerstshow kan je kennis maken met de kerstman , maar wist je wel dat je de kerstman zo maar kan treffen ergens in het park? Je kan met hem op de foto en zelfs mee rijden in zijn arrenslee.

Aqua Mexicana

Tijdens de de winter opening kan je als daggast ook gebruik maken van het zwembad. (let op, tijdens de kerstvakantie wordt hiervoor wel een meerprijs gevraagd)
Het zwembad biedt meerdere (familie) glijbanen, een water speelpark, een zwembad met een max. diepte van 120 cm, een spraypark en een mega bubbelbad. Tevens is er een buitenbad, maar heeft in de winter geen meerwaarde.
Het zwembad is geopend tot 20.00 uur waardoor je dus ook na de Miracle of Lights nog even kan opwarmen.

Lets go Out naar winterslagharen?

Absoluut! Winterslagharen is een leuk, maar ook betaalbare, winter uitje tijdens de kerstvakantie.

Weetjes over winterslagharen

  • Winterslagharen is de hele kerstvakantie geopend van 10.00 tot 17.00 uur.
  • Als je tickets koopt op de website van slagharen kan je profiteren van korting.
  • Wist je wel dat de ijsbaan tot 22.00 uur geopend is? – je kan na afloop nog lekker even een rondje schaatsen.
  • als je jouw eigen schaatsen mee neemt dan mag je gratis schaatsen! heb je geen schaatsen? geen zorgen, voor 5 euro kan je schaatsen huren. (ze hebben ook ijzertjes) Voor diegene die zelf schaatsen mee willen nemen, slagharen heeft voldoende kluisjes, je hoeft er dus niet de hele dag mee te sjouwen.
  • Tijdens de Miracle of Lights kan ook jij een rol spelen, je kan namelijk lichtstaafjes kopen die mee doen in de show. Ze reageren op de stem van de tovenaar. Jouw lichtstaafje kleurt mee met de show.
  • Slagharen heeft een eigen kerstbal! je koopt hem voor 3 euro in de mainstreet, een leuk aandenken aan een dagje winterslagharen!

@miekezegt @letsgoout

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: