basischool deals dierentuin familie familie feest familie leven Familie uitje familie vlog family life feest Geen categorie Gezins uitje grootgezin kinderen lifestyle mama middelbaaronderwijs onderwijs pretpark scholen staking

Staking 6 nov, dit zijn de deals!

Het onderwijs gaat op 6 nov. as staken en dat betekend voor vele ouders stress, oppas zoeken, kinderen onder brengen, of, we gaan er lekker op uit!

LET OP! UPDATE : op 1.11.2019 kwam het persbericht naar buiten dat er meer geld vrij komt voor het onderwijs en dat daarmee de staking van de baan is. Dit betekend niet dat scholen niet staken, scholen zijn nog steeds vrij om te staken. Meeste ouders hebben inmiddels werk technisch ook het een en ander moeten regelen, check dus goed na bij je school of deze wel of niet gaat staken.

UPDATE 4.11.2019 : Artis en Julianatoren hebben laten weten hun DEAL te annuleren!!!!! Deze parken zijn dus gesloten! De overige parken houden zich aan hun belofte 🙂
WIJ ZEGGEN WELLDONE! – Vele scholen kennen immers een verkorte schooldag op de woensdag, het biedt nog steeds ruimte om te genieten van de leuke deals! En voor iedereen die wel vrij is, wij wensen jullie een fijne vrije dag!

Een extra dag vrij – we gaan er op uit! – Lets Go Out!

Adventure zoo Wildlands

Alle basisschool kinderen kunnen op woensdag 6 november GRATIS naar Adventure Zoo Wildlands te Emmen. De gratis actie is geldig voor alle kinderen tm 12 jaar. Zit je op het middelbare onderwijs dan krijg je 50% korting op de reguliere entree prijs. Check snel de Site van Wildlands voor meer info.

Toverland

Attractiepark Toverland sluit officieel dit weekend hun zomer seizoen af. Dat betekend dat het buiten gedeelte van het park na zondag niet geopend zal zijn gedurende de winter periode. Voor de stakingsdag maakten ze een uitzondering, Exclusief op 6 nov opent het park eenmalig zijn deuren zowel binnen als buiten voor de daggasten. Het park is dan geopend van 10.00 – 17.00 uur. Dit is een uur langer dan de normale openingstijd tijdens dit seizoen. Zie ook de Toverland website

Zwembaden

Door heel Nederland heen zijn er meerdere zwembaden eerder geopend, check snel een zwembad in jouw omgeving of deze een leuke kortings deal heeft, zoals bijv. De Bonte Wever te Assen, die geeft 2.50 euro pp korting op een dagkaartje.

Artis – GEANNULEERD!!

Studenten en kinderen kunnen op 6 november voor slechts 4 euro naar Artis, zo meldt het NH Nieuws. Volwassenen betalen die dag 18 euro per persoon.

JulianaToren – GEANNULEERD!!

Julianatoren opent op 6 november zijn deuren. Wie op deze stakingsdag wil genieten van een dagje spelen in Julianatoren betaald slechts 7,50 euro pp. Dit meld de Stentor op hun website.

Indoorspeeltuinen

Ook hebben meerdere indoorspeeltuinen verspreid door heel Nederland verschillende Staking Deals. Het kn dus altijd uit om even de website van een indoor speeltuin bij jou in de buurt te checken of ze nog een leuke korting hebben voor 6 november.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: