er op uit met kids familie Familie uitje Gezins uitje kinderen pretpark

Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn is bij ons een groot favoriet als het gaat om een familie uitje. Het is een mooi, net en overzichtelijk park. De medewerkers zijn altijd vriendelijk en het attractie aanbod is groot. Avonturenpark Hellendoorn is een park wat echt goed afgestemd is op het hele gezin, het is geen park met alleen maar Thrill-rides, maar ook zeker geen park met alleen maar kindermolens. Een kracht van dit park is de familie sfeer die er hangt, deze wordt versterkt door park karakters Kareltje en Jasmijn. Hun familie show brengt echt je echt even weer terug in een leuk, goed en ouderwets toneelspel waar veel gelachen, gezongen en gedanst wordt. Naast de vele attracties is er ook een slide-park te vinden. Lets go out ging er op uit en beleefde een geweldig avontuur in Hellendoorn.

Het Theehuisje

Het Thee Huisje Anno 1936

Het avontuur van Hellendoorn begon ooit lang geleden met een Theehuisje. Inmiddels is dit alweer 83 jaar geleden, de eerste wortelen van het park zijn gelegd in 1936. Twee jaar later werd het een ontspanningsoord en kreeg het de naam “ De Elf Provincien” Het theehuis groeide uit tot een restaurant en de speeltuin werd groter en groter en groter… Tegenwoordig kan je dit thee huis terug vinden in het park onder de naam ” De Berghoeve”.

Ik, jaren 80 bij de praalwagen

Eind jaren 70 begin jaren 80 werd het een echt volwaardig attractiepark. Met attracties als de Avonturenslang, de Blackhole, een wildwaterbaan en eigen parkshow. De shows varieerden van zeeleeuwen tot aan duikers. Wat ik vroeger zelf geweldig vond was een praalwagen met daarop de mascottes van het park, waaronder Kapitein Geelsnavel.
Avonturenpark Hellendoorn is een park waar ik als kind graag kwam. Een park waaraan ik veel mooie en vooral avontuurlijke herinneringen aan heb, herinneringen die ik graag wil delen met mijn kinderen.

Ik, in de jaren 80 met mijn ouders in Avonturenpark Hellendoorn

Lets Go Out – Avonturenpark Hellendoorn

Dat Avonturenpark Hellendoorn zich richt op het hele gezin merk je gelijk op zodra je de ingang van het park tegemoet loopt. De ingang is kleurrijk en doet vrolijk aan.

Kinderen kunnen zich, al voordat ze het park betreden, laten opmeten en aan de hand van hun lengte krijgen ze een pols bandje. Er zijn verschillende kleuren bandjes welke passen bij de verschillende lengte voorschriften van de attracties. De bandjes kun je voorzien van je naam en telefoon nummer, het wel bekende SOS bandje.
Ik zou hier zeker gebruik van maken. Het is natuurlijk super leuk om een park bandje te hebben maar het is vooral praktisch. Daar houden wij met ons grote gezin erg van! Je kind kan zelf bij een attractie zien of ze er in mogen. Je hoeft zelf niet te kunnen lezen, alles is voorzien van kleurtjes. Deze kleuren geven duidelijk aan of je in een attractie mag. Hiermee geef je niet alleen het kind een leuke activiteit mee, maar het is ook nog eens handig voor de attractie medewerkers.

Baba en Bella

Baba en Bella zijn de beren – mascottes van het park. Baba en Bella verwelkomen de gasten en gaan met ze op de foto. Deze twee avontuurlijke beren hebben ook een eigen onderkomen in het park. “de Berenboom”. Deze is te vinden in Dreumesland. Daar gaan we straks zeker nog een kijkje nemen!

Via de entree poortjes zien we Baba al staan, wat een vrolijk hoofd heeft die beer en hij heeft er zin in! Hij wil natuurlijk met ons op de foto, nou dat willen we wel hoor!

Onbeperkt Koffie voor 6,50

De hot drink Refill Beker

Bij de ingang wordt je gelijk voorzien van de nodige informatie zoals een plattegrond van het park. Terwijl onze middelste zoon nog op de foto gaat met Baba roept onze andere zoon “kijk mama koffie!”. Ja daar wordt moeders altijd blij van. Een zeer slimme zet van het park om gelijk bij de ingang reclame te maken voor de Re-Fill beker. Voor slechts 6,50 euro kan je de mok de hele dag onbeperkt vullen met thee of koffie. En hier wordt flink gebruik van gemaakt.

– je moet wel de hele dag je bonnetje mee nemen, de mok kan alleen gevuld worden op de dag van aankoop –

Het park is min of meer opgesplitst in 2 gedeeltes, restaurant de Berghoeve, staat hierbij centraal. Het is een herkenbaar trefpunt midden in het park. Vanaf daar kan je beide kanten het park in lopen. Wij gaan vanaf de Berghoeve eerst links af.

Nederlands Langste Rapid River

Daar treffen we de Sungai Kalimantan, dit is de langste rapid river attractie van Nederland en wat ons betreft ook wel een van de mooiste. Een rapid river? wat is dat ook al weer? als ik zeg “de ronde bootjes” dan weet je het vast wel. Een ronde boot waar je met zes personen per boot door een wilde water rivier een tocht af legt. Het wordt ook wel eens gewoon wildwaterbaan genoemd. Tijdens de rit passeer je watervallen, sproeiers en een grot. De baan heeft een fijne waterstroming en de thematisering is erg mooi. Met een minimale lengte voorschrift van 90 cm (onder begeleiding uiteraard) is dit echt wel een familie attractie die je veel plezier zal bezorgen, want wees nou eerlijk? We willen toch allemaal dat papa drijfnat uit de boot komt?

Jungle Monster

Van de ene bootvaart gaan we naar de andere. Dit is al sinds mijn kindsheid mijn favoriete attractie van het park, de Jungle Monster. Hij is al sinds 1979 in het park te vinden. Het is een attractie van MACK rides (juist die van Europa Park) Ook onze kinderen en dan met name die tot een jaar of 10, genieten van deze rondvaartboot dwars door de jungle. De ride is hier en daar in de loop der jaren wel wat aangepast, maar vele oude aspecten zijn nog te vinden. Anno 2019 zorgt de gruwelijke nijlpaard nog steeds voor een geweldig schrikeffect! Een attractie die heel wat jaren te vinden is in het park en wat ons betreft nog lang niet aan vervanging toe!
– persoonlijk twijfel ik over de invulling van de thematisering van de grot, deze is meermaals veranderd, maar sluit nog steeds niet echt aan bij de rest van de ride, het wijkt niet veel af, maar ik denk wel dat deze, met kleine aanpassingen een nog een betere toevoeging kan hebben aan de gehele ride –

Meer Attracties

In dit gedeelte van het park zijn nog vele andere attracties te vinden. Wat dacht je van de “Super glijbaan” een echte familie glijbaan waar zelfs wij met ons hele gezin tegelijk van af kunnen.
In een familie park als deze mag een echte Dombomolen en een kinderachtbaan “de Donderstenen” niet ontbreken. Verder vind je er nog een trap-trein-monorail, een indoor lasergame ride en twee thrill-rides. Dit zijn de bank over de kop en een enterprise, vooral de enterprise geeft je het gevoel dat je in het bezit bent van magische krachten, zeker ook een ride voor een magische maag! Een groot favoriet bij onze kinderen is toch wel de indoor achtbaan de Rioolrat.

Rioolrat

De Rioolrat is een dark ride / indoor achtbaan. De baan is in 1996 geopend. Een simpele achtbaan met een leuke thematisering. Vanaf het moment dat je binnen komt lopen bevindt de bezoeker zich in een donker avontuur. Je loopt via een trap naar beneden, het riool in. De donkere wandelgangen zijn voorzien van mist, je zicht is hierdoor beperkt en dit maakt de wandelroute nog eens extra spannend. Om je heen hoor je allemaal geluiden. Is het water? zijn het misschien ratten? Of toch iets anders?
De wandelgangen zijn inderdaad nat en hier en daar stroomt er water, tevens kom je onderweg echt ratten tegen! Durf jij het ondergrondse avontuur aan?

De achtbaan zelf is met een topsnelheid van 45km per uur en een lengte van ruim 300 meter niet bepaald spannend. Als je eenmaal instapt maak je twee ritjes, je gaat een klein stukje buiten langs wat een leuk effect geeft aan de rit. Het zijn vooral de geluid en licht effecten die de rit leuk maken.

De attractie is in zijn geheel een avontuurlijke belevenis die je zeker niet mag overslaan.

Rioolrat – Licht Tunnel aan het einde van de rit

Dreumesland

Dreumesland is een onderdeel van het park wat bestemd is voor dreumes. Kinderen tot 120cm kunnen daar zelfstandig in attracties. Dreumesland is vrolijk, kleurrijk met het juiste aanbod voor de allerkleinsten. Van een vliegtuig molen tot autootjes, van een draaimolen tot een (junior) reuzenrad. Tevens vind je er een paardenrijbaan en rondvaartbootjes, de zwanenbootjes, deze zijn al sinds 1988 in het park te vinden. Sinds 2018 is de voormalige Ballenbak omgetoverd tot Bellas Swing paleis. Een leuke disco waar je even lekker los kan! De mooie disco lampen maakt het voor iedereen leuk.

de Berenboom

Een mooi centraal punt in Dreumesland is de Berenboom. Het onderkomen van Baba en Bella. De twee beren verwelkomen hier hun gasten en gaan met ze op de foto. Als Baba en Bella er niet zijn, of gewoon even een dutje doen kan je alsnog een kijkje nemen bij de Berenboom. Je kan er van alles beleven en je kan in de mooie grote rode brievenbus een brief of tekening achterlaten.
– wist je wel dat je altijd antwoord terug krijgt? het is dus zeker de moeite waard om even een berichtje achter te laten –

Baba’s Ruimtereis

Bella heeft sinds vorig jaar haar eigen swing paleis, nou als Bella een eigen attractie heeft, dan wil ik dat ook wel, moet Baba gedacht hebben. En geef hem eens ongelijk! Baba is ook nog eens niet bang, want hij heeft nu zijn eigen vrije-val toren. Baba’s Ruimtereis is geopend sinds het nieuwe seizoen 2019. De ruimtereis brengt je naar boven en vervolgens val je naar beneden. De toren staat in Dreumesland en met een min. lengte van 90 cm valt hij onder een kinder – vrije-val toren. De attractie is een stoere aanwinst voor Dreumesland, want anno 2019 zijn dreumes niet meer bang aangelegd en zijn ze net zo stoer als hun grote broer, zus, papa of mama.

De Tornado Doop

Vanuit dreumes land lopen we naar de Tornado. De enige achtbaan in het park die over de kop gaat. Deze achtbaan viert volgend jaar zijn 20e verjaardag. Het was voor mij vroeger de allereerste achtbaan over de kop waar ik in ben geweest. Deze ervaring hebben we doorgegeven aan onze kinderen. Allen zijn gedoopt met de Tornado. Dat maakt het voor ons een bijzondere achtbaan. De Tornado is een vrij korte achtbaan en heeft een looping en een kurkentrekker. Je mag hem betreden met een minimale lengte van 120cm. De achtbaan zelf is niet zeer intens, maar hij heeft voor mij en ik weet zeker voor vele anderen mooie herinneringen. De baan is passend bij de doelgroep van het park en daarmee voor je kind een leuke eerste achtbaan over de kop, oftewel, de Tornado Doop.

Piraten Wereld

De andere helft van het park bevindt zich rechts van de ingang.
Gelijk aan je rechter hand bevinden zich daar de oldtimers, deze oldtimers moet je zelf mee sturen, iets was onze kinderen geweldig blijven vinden.
Aan de linkerzijde vind je de monorail. Zowel de oldtimers als de Monorail zijn van die attracties die wij vroeger in de jaren 80 met het hele gezin bezochten. Hoewel de monorail bakjes inmiddels van kleur zijn veranderd is de baan nog steeds in tact. Een echte familie ride die je een mooi kijkje neemt in het piratengedeelte van het park. De afgelopen jaren hebben de piraten dit gebied van het park helemaal overgenomen. Dit is goed terug te zien in de Thematisering. Er is zelfs een piraten Baba te vinden!

Toch zijn er ook oude aspecten terug te vinden, namelijk een mooi beeld van de enige echte Kapitein Geelsnavel. Erg leuk om te zien dat hij op deze manier nog wordt geëerd in het park.
In het piraten gedeelte vindt je attracties als een schommelschip, een kantelbare zweefmolen en een wildwaterbaan. Die wildwaterbaan blijft geweldig. Het is een boomstamattractie waar je al vanaf 90cm (onder begeleiding) in mag. Ook deze wildwaterbaan behoort tot een van de vele familie rides op het park.

Fort KnalKruit

Halverwege april 2019 opende het park nog een nieuwe attractie, Fort KnalKruit. Eigenlijk is het een vernieuwde attractie. De Botsautos zijn hiermee weer terug in park te vinden. Hoewel de attractie nog niet klaar was op het moment dat wij het park bezochten was de grooste basis voor de thematisering al wel gelegd. Dit beloofd veel! Geheel in de piraten sferen past deze attractie goed in het gebied. We komen dit jaar zeker nog een keertje terug om ook deze attractie eens te testen!

Thematisering in het Park

het drakennest

Iets waar ze in Hellendoorn goed naar gekeken hebben is de thematisering van de nieuwe attracties en dus ook van het park. Wij hebben het gevoel dat ze hier ook nog lang niet klaar mee zijn en dat we in de toekomst nog hele leuke aanpassingen gaan zien. Een goed voorbeeld hiervan is de attractie het Drakennest. Een disk ‘o coaster. Voor diegene die niet weten wat het is, je kan deze attractie het beste omschrijven als een rond draaiende schijf wat heen en weer gaat als een schommelschip, dit schip hangt niet maar schuift over een coaster baan.
Het Drakennest is wel een echte thrill-ride, je moet er ook wel een stevige maag voor hebben. De min. lengte is 120 cm.

Speeltuinen – een avontuur op zichzelf

de 3 geheime torens

Naast de vele attracties zijn er ook voldoende speeltuinen te vinden. Achterin bij de Discovery club is “Het Web”. Een spinnenweb aan kabels waar je met een creatief brein lekker kan spelen.
In het piraten gedeelte is nabij een eetgelegenheid en naast de wildwaterbaan ook een speeltuin te vinden.
Met stip op nummer 1 staat natuurlijk de grote speeltuin “De 3 Geheime Torens”. Met zijn meerdere glijbanen, touwbruggen, grote ladders en water is het een avontuur op zichzelf. Je kan deze speeltuin wel bijna een attractie noemen. Er is veel te ontdekken en te zien. Net als de rest van het park is ook deze speeltuin erg kleurrijk. Je vind de 3 geheime torens in het midden van het park, tegenover het terras van de Berghoeve.

Parkshows en Entertainment

In de zomer maanden kan je weer genieten van de High Dive Stuntshow. Atleten springen van verschillende hoogte van een Duikplank en tijdens hun sprong laten ze verschillende trucs zien. Het is een spannende familie show die je absoluut gezien wil hebben. Op dit moment speelde de show nog niet, maar op basis wat we voorgaande jaren hebben gezien hebben wij er alle vertrouwen in dat ook in de zomer van 2019 deze show weer een goede show zal zijn.
Baba en Bella kan je beide afzonderlijk van elkaar ontmoeten om te knuffelen en natuurlijk om een leuke foto te maken.

Kareltje en Jasmijn

Kareltje en Jasmijn

We hadden Baba en Bella natuurlijk al benoemd, maar naast deze twee beren zijn er nog 2 park karakters te vinden. En wat ons betreft zijn dit echt de leukste park karakters. Kareltje en Jasmijn.
Kareltje is een gekke kok en zijn vriendinnetje Jasmijn is een zigeunermeisje. Ze maken goed persoonlijk contact met de gasten en nemen altijd de tijd om een praatje te maken met je. En juist dit zorgt er voor dat de gasten zich speciaal voelen. Kareltje en Jasmijn zijn niet alleen leuk voor kinderen, de ouders ervaren ook veel plezier aan de humor die dit Duo en dan met name Kareltje de kok, met zich mee brengen.

Kareltje en Jasmijn zie je geregeld door het park heen fietsen, ja dat lees je goed, fietsen! Kareltje heeft namelijk zijn eigen (disco) bakfiets. Met veel komische ophef kan je hem dus zomaar treffen op zijn rode bakfiets. Onderweg neemt hij je mee naar de minidisco. Deze is dagelijks te vinden op het podium achter de Donderstenen. Dans samen met Kareltje en Jasmijn er op los wie weet win je nog een leuke prijs! Beste ouders, mee dansen is leuk natuurlijk maar gelukkig grenst dit podium aan een terras waar je bijv. lekker met een kop koffie kan gaan zitten. En ja, ook die leuke mok is hier te vullen.

Eigen parkshow
Kareltje en Jasmijn beleven tijdens hun parkshow de meest geweldige avonturen. Kareltje is erg enthousiast en houdt zich soms een beetje van de domme, dit maakt hem natuurlijk erg chaotisch en tegelijkertijd erg grappig. Gelukkig heeft hij zijn vriendin Jasmijn altijd aan zijn zijde die hem weer met beide voeten op de grond zet.
De humor van de show ligt goed in de smaak bij de kinderen, maar ook zeker bij volwassenen. De show is voor jong en oud en met een flink Andre van Duin gehalte trekt Kareltje de kok de aandacht van de volwassenen tot zich. En wat zijn wij daar blij mee, want in de wereld van de you-tubers blijkt toch echt dat deze humor overeind blijft staan en je toch een groot publiek kan bereiken met simpele grapjes, leuke muziek, gekke dansjes en een leuk, maar goed, toneelspel. Elke seizoen een nieuwe show, elk seizoen een nieuw avontuur. Dit zorgt er voor dat je elk seizoen weer opnieuw kan lachen met Kareltje en Jasmijn. Wat ons betreft is dit voor een Attractiepark zeer uniek.

In 2019 kan je “Kareltje en Jasmijn en het vloeibare goud” in het Gouden Paleistheater twee keer per dag zien. Wat ons betreft een MUST SEE.
Wij zijn zo enthousiast over dit geweldige duo dat we binnenkort een Blog erover gaan publiceren, hou ons in de gaten!

– Wist je wel dat er tijdens Heksendoorn een speciale heksendoorn show op de planken van het theater staat? Kareltje en jasmijn gaan dan te samen met Heks Odelia een spookachtig avontuur beleven –

Horeca

Er zijn in het park voldoende eet en drink gelegenheden te vinden. Er staat duidelijk aangegeven waar je wat kan halen. De bekende snackpunten zijn vrijwel in elk deel van het park te vinden.
En daarnaast zijn er ook voldoende punten waar je snoepgoed, ijs, koffie en thee kan halen.

De Berghoeve
Wil je wat luxer uit eten, dan kan dit in de Berghoeve. De Berghoeve zijn aanbod is net even wat meer dan snelle snacks. Ze hebben er diverse belegde broodjes, Mexicaanse Fajitas, Pasta’s, Salades, maar je kan er ook terecht voor bepaalde dieet voedingen als glutenvrij.

– Wist je wel als je voor minimaal 35 euro uit eten gaat bij de Berghoeve je dan een parkeerkaart t.w.v. 7 euro cadeau krijgt? –

De Berghoeve heeft ook een buffet, “ het Italiaans uurtje”. Een uur lang kan je genieten van pizza, pastas en salades. Dit uurtje start om 17.00 uur en kost 13,50 euro voor volwassenen en 6,95 euro voor kinderen tot 9 jaar. Wat ons betreft een hele familie vriendelijke  prijs!

De Winkel

We sluiten onze review af, net als tijdens een dag bezoek aan het park, met de winkel. Je verlaat het park via de winkel, in deze winkel vind je alle merchandise rondom het park. Natuurlijk ook van de beren Baba en Bella. Het aanbod in de winkel is groot, van bekers tot aan t-shirts, van knuffeldieren tot aan speelgoedzwaarden en uiteraard ook onze geliefde snowglobe. Die we uiteraard hebben gekocht.

Aquaventure – Slidepark

aquaventure

Leuk voor de zomermaanden! Avonturenpark Hellendoorn heeft een eigen water slide park. Het is een water park met maar liefst 11 glijbane. Voor de kleinere bezoekers is er een water speelpark. Verwacht geen zwembad, want deze is er niet aanwezig. Met mooi weer is dit zeker een uitkomst voor verkoeling. Je moet voor het slidepark apart betalen. Een tickets kost slechts 3,50 daarmee vinden wij het echt een leuke bijkomstigheid wat het park te bieden heeft tijdens de zomerse dagen.

Conclusie

Avonturenpark Hellendoorn is echt een perfect park voor en gezin met kinderen tot ongeveer 14 jaar. Het park biedt niet veel thrill-rides, vandaar onze 14 jarige grens. Het park heeft ruim voldoende familie attracties en er is ook zeker wel attractie aanbod voor de oudere kinderen. Het park richt zich voornamelijk op de kleinere kinderen en dat doen ze goed. Jonge gezinnen kunnen hier optimaal genieten van een leuk dagje uit. Onze kinderen vinden dit park echt super leuk, dit komt ook mede doordat ze heel erg fan zijn van Kareltje de kok welke een lading aan positieve energie geeft aan de jonge en oudere gasten van het park. Onze kinderen beleven hun eigen avonturen als we in het park zijn, daar waar de jongste 2 volop genieten van Dreumesland, zijn de oudste vooral te vinden in de achtbanen of in het Drakennest. Met zijn allen genieten we van de rondvaart bootjes en de wildwaterbanen. Dit maakt het park zeker een dag vullend uitje. Het park is dusdanig overzichtelijk dat onze oudste kids ook hun eigen gang kunnen gaan. Kortom Genieten voor het hele gezin!

– Zoek je nog een leuk uitje voor as Meivakantie ? Lets Go Out! en ga op avontuur in Hellendoorn! –

Krijg je waar voor je geld? Absoluut! als je kijkt naar gelijkwaardige parken is de entreeprijs een goede prijs. Het aanbod in het park is breedt en je kan met je hele gezin je hier goed vermaken.

Er zijn voor dit park ook voldoende kortingsacties te vinden die een dagje uit nog interresanter maken –

Wist je wel dat je via de Website van Avonturenpark Hellendoorn nu ook de laagste prijs garantie hebt? –

Entreeprijzen 2019 :
Kassa prijs vanaf 3 jaar : 24,50
Online prijs vanaf 3 jaar : 15,50 (vanaf prijs)
Slidepark prijs vanaf 3 jaar : 3,50
Parkeren : 7,-

Familie pas 2019 : 249,- (check HIER voor meer info)

Evenementen in 2019

Zinderende Zomeravonden :
In de zomer maanden kent het park op speciale datums extra lange openingstijden. Het park is op deze dagen maar liefst open tot 22.00 uur. nog meer tijd om te genieten van alle leuke attracties, dit zijn ook ideale dagen om een dagje Avonturenpark te combineren met het slidepark. Op deze dagen kan je natuurlijk ook gewoon je vakantie modus aanzetten en eerst lekker uitslapen om vervolgens later op de dag alsnog vele uren te kunnen genieten van het park.
De Zinderende Zomeravonden zijn te beleven op 31 juli, 7, 14 en 21 augustus 2019. Als de weersomstandigheden het toelaten worden deze feestelijke dagen afgesloten met een vuurwerk spektakel.

Heksendoorn :
Zodra de herfst weer in beeld komt zal Hellendoorn zich omtoveren tot Heksendoorn. Dit kindvriendelijke halloween feest is voor ons een jaarlijkse traditie geworden. Elk jaar gaan we met het gezin naar Heksendoorn en wij als papa en mama hebben ooit zelf meegewerkt als scream-acteur tijdens het spannende evenement Scream. Er is zowel een kind vriendelijke variant als dagen waarbij het ook extra spannend is. Zodra de herfst weer in zicht is zullen wij van Lets Go Out meer vertellen over een speciale Blog over Heksendoorn. Wat ons betreft is dit het leukste halloween familie feest van Nederland.

Tips voor de toekomst

Zeker hebben wij ook nog tips voor Avonturenpark Hellendoorn. Hoewel we toch echt van mening zijn dat het park voldoende attracties heeft denken wij altijd na over “wat zal het park nog leuker maken?” Wat ons betreft is het park in 2019 goed zoals deze is. Mochten we dan toch echt wensen aangeven? Dan zouden we er voor kiezen om de Discovery club weg te doen en daar een nieuwe interactieve dark-ride te plaatsen. Een ride die geschikt is voor de hele familie. Een mooie voorbeeld hiervan is een attractie als “Maus au chocolat” – Phantasialand. Dus eigenlijk een flinke upgrade voor de lasergame attractie.

Verder zijn wij van mening dat de merchandise rondom Kareltje en Jasmijn wel uitgebreid mag worden. Onze zoon Pipp heeft een mooi Kareltje pak, deze heeft zijn oma gemaakt. Nu is oma niet van plan om voor het park pakken te gaan maken, maar wellicht is de koksmust of een Kareltje schort wel een leuk item om te gaan verkopen. Kinderen identificeren zich graag met hun helden. Wij denken dan ook dat een Jasmijn jurk het heel erg goed gaat doen bij meisjes. Voor de ouders zal een leuke Kareltje de kookwekker een grappig en praktisch aandenken aan het park. De grote hits van Kareltje en Jasmijn van de afgelopen jaren verdienen ook wel een plekje op een cd.

Wij zijn benieuwd of we onze tips terug gaan vinden in het park! 😉

Tot ziens in Avonturenpark Hellendoorn – Lets Go Out

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: